Evenementenbewaking

Wie een evenement organiseert wilt storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten, dit is echter heel lastig waardoor het organiseren van een evenement een lastige opgave is. Veiligheid en beveiliging zijn aspecten die de volle aandacht verdienen. TEAM Beveiliging heeft evenementenbeveiligers in dienst die ervaring hebben op het gebied van productpresentaties, openingsfeesten, bedrijfsmeetings, outdoor festivals, sportevenementen en politieke conventies.

Het dienstenpakket loopt uiteen van het vervoeren en begeleiden van VIP’s en artiesten, toegangscontroles en het uitvoeren van security checks. Bij een high-risk evenement is het zelfs mogelijk om de beveiliging op relatief korte termijn op te schalen naar de inzet van hondengeleiders. De evenementenbeveiligers worden per opdracht specifiek geselecteerd op de grond van de aard van de opdracht, persoonlijke eigenschapen/kwalificaties en ervaring.

Ook de evenementenbeveiligers van TEAM Beveiliging zijn in het bezit van BHV en EHBO/AED certificaten en beschikken over een professioneel communicatienetwerk wat niet toegankelijk is voor buitenstaanders. Daarnaast houdt TEAM Beveiliging tijdens de voorbereiding van het evenement nauw contact met de plaatselijke politie en hulpdiensten. Naast het leveren van de uitvoerende taken kan TEAM Beveiliging ook ondersteunend zijn in de vorm van het opstellen van een evacuatieplan, noodplan en strategische opzet van het geheel.

Over TEAM Beveiliging

Met ruim 30 medewerkers in diverse disciplines is TEAM Beveiliging een toonaangevende particuliere beveiligingsorganisatie in regio Groot-Eindhoven.

Hoewel beveiliging een aloud begrip is zorgt TEAM Beveiliging voor een nieuwe en innovatieve samenwerking tussen nieuwe high-tech diensten zoals camera toezicht en de klassieke dienstverlening objectbewaking en mobiele surveillance.