Werken bij TEAM Beveiliging

Een baan bij onze onderneming is leerzaam, dynamisch, duurzaam en toekomstgericht!

Als je wilt solliciteren bij TEAM beveiliging, kun je gebruik maken van ons online-sollicitatieformulier. Dit formulier kun je hier downloaden. Zodra wij het sollicitatieformulier hebben ontvangen gaan wij er direct mee aan de slag en je ontvangt van ons altijd een bevestiging van de sollicitatie. Het kan echter ook zijn dat we je meteen uitnodigen voor een gesprek.

Procedure 

Tijdens het sollicitatiegesprek geven we je gedetailleerde informatie over je baan en kijken we meteen of jij en TEAM Beveiliging bij elkaar passen, er moet tenslotte een klik zijn. Mocht dit het geval zijn, dan volgen er vervolggesprekken met je toekomstig leidinggevende. Tijdens deze gesprekken zullen de wensen en verwachtingen van beide partijen besproken worden. Als die overeenkomen, dan willen wij graag met jou verder, mits de verplichte politiescreening geen problemen oplevert. Na het bespreken van zaken als de arbeidsvoorwaarden, opleiding en werktijden bieden we je een arbeidsovereenkomst aan.

Politietoestemming

Het volgende punt is erg belangrijk: Om bij TEAM Beveiliging te kunnen werken moet je toestemming hebben van de politie. Er wordt hiervoor standaard een aanvraag gedaan bij de politie. De politie zal controleren of je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Een antecedenten onderzoek is een standaardonderdeel van deze procedure en noodzakelijk voor verkrijgen van de legitimatiepas.

Uniform

Werken bij TEAM beveiliging betekent automatisch dat je kiest voor een geüniformeerd beroep. Jouw aanwezigheid in uniform voorkomt bijvoorbeeld al vaak inbraak en diefstal, want in uniform straal je gezag uit. Ook ben je direct herkenbaar voor het personeel en het bezoek van de onderneming waar je bent geplaatst. Mensen moeten je kunnen herkennen en aanspreken als beveiligingsmedewerker. Het uniform zal worden verstrekt door TEAM Beveiliging.

Wat heeft TEAM Beveiliging jou te bieden?

Een baan bij onze onderneming is dynamisch en leerzaam. Bovendien ontvang je een goed salaris. TEAM Beveiliging werkt conform de cao ‘Particuliere Beveiligingsorganisaties’ en biedt o.a. onregelmatigheidstoeslag. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goede geregeld. Zo is er ruimte voor studiemogelijkheden en er wordt gewerkt met bonussen, te denken aan eindejaar bonussen en prestatiebonussen.

Als beveiligingsmedewerker bij TEAM Beveiliging moet je kunnen omgaan met verschillende typen mensen, omgevingen, situaties en organisaties. Dit geldt voor alle functies. Maar om je functie goed in te kunnen vullen moet je tenminste over de volgende eigenschappen en kwaliteiten beschikken:

  • Men dient minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van Rijbewijs B
  • Men dient over een vooropleiding VBO+ of MAVO te beschikken indien je een leerwerk traject zoekt
  • Men dient over een flexibele en collegiale houding te beschikken
  • Men dient de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend te beheersen
  • Men dient een fatsoenlijke kennis te hebben van de Engelse taal
  • Men dient bereidt te zijn om onregelmatig te werken
  • Men dient in het bezit te zijn van, of studerende voor het diploma beveiliger II, het algemeen diploma beveiligingsmedewerker en het diploma BHV of een ander wettelijk gesteld EHBO diploma
  • Onderdeel van de selectieprocedure is het antecedenten onderzoek. Als medewerker van TEAM beveiliging moet je gedrag nu eenmaal boven alle twijfel verheven zijn. In overeenstemming met de wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus zijn alle TEAM Beveiligingsbeamten dan ook voorzien van politietoestemming en een Justitie legitimatiebewijs

Over TEAM Beveiliging

Met ruim 30 medewerkers in diverse disciplines is TEAM Beveiliging een toonaangevende particuliere beveiligingsorganisatie in regio Groot-Eindhoven.

Hoewel beveiliging een aloud begrip is zorgt TEAM Beveiliging voor een nieuwe en innovatieve samenwerking tussen nieuwe high-tech diensten zoals camera toezicht en de klassieke dienstverlening objectbewaking en mobiele surveillance.