Objectbeveiliging

TEAM Beveiliging is van oudsher een objectbeveiligingsbedrijf en beschikt derhalve ook over een groot team van ervaren en flexibele objectbeveiligers. Deze objectbeveiligers kunnen worden ingezet op tijdelijke locaties of permanent in een kantoorgebouw, logistiek centra, bouwlocaties en productiebedrijven.

Buiten de beveiliging van uw organisatie en bijbehorende eigendommen is het beveiliging van het bedrijfsproces minstens zo belangrijk als de beveiliging van bijvoorbeeld een voorraad. Bij een inbraak wordt vaak voor een grote neven- of gevolgschade gezorgd waardoor uw organisatie tegelijkertijd met meerdere grote problemen te maken krijgt. Het borgen van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen is derhalve een primaire taak. De objectbeveiligers kunnen hier echter voor u een sterke aanvullende functie in vervullen. Daarnaast zijn de objectbeveiligers uiterst professioneel gekleed in een duidelijk herkenbaar uniform en beschikken ze over de nodige hulpmiddelen, te denk valt bijvoorbeeld aan een persoonlijke noodknop.

Afhankelijk van uw bedrijfsorganisatie kunnen de objectbeveiligers van TEAM Beveiliging de volgend taken voor u verrichten:

  • Het uitvoeren van controle- brand en sluit- of openingsrondes aan de hand van strak opgestelde procedures.
  • Begeleiding van interne transporten of het begeleiden bij laden en lossen van externe transporten.
  • Toegangscontrole op eigen personeel maar ook toegangscontrole en registratie van bezoekers en leveranciers.
  • Het handhaven van de rust op gevoelige locaties of het toezicht houden op gevoelige producten.
  • Het observeren en bedienen van de aanwezige camera- en toegangssystemen (tevens mogelijk uit te besteden aan de TEAM Camera Observatie Ruimte).
  • Controle op het parkeerbeleid.
  • Visitaties bij personeel, waarbij de nadruk ligt op discretie en preventie.
  • Objectbeveiligers zijn tevens ervaren BHV’ers.
  • Taken die u als opdrachtgever belangrijk vindt …

Objectbeveiliging – Portiers- en Receptiediensten

U als opdrachtgever wilt dat personeel en bezoekers iedere dag weer een optimale indruk van uw organisatie krijgen. Deze optimale indruk, een hartelijk welkom, uit zich in tevreden mensen en is tevens uw belangrijkste visitekaartje. De objectbeveiligers van TEAM Beveiliging zijn experts in gastheer- en gastvrouwschap en zijn erop gericht het positieve imago van uw organisatie eigen te maken en uit te dragen met net dat extraatje waar TEAM Beveiliging bekend om staat. Het is vanwege deze reden dat diverse bedrijven de receptiedienstverlening deels of zelfs helemaal uit handen hebben gegeven aan TEAM Beveiliging. Ook hier verrichten de collega’s van TEAM Beveiliging hun diensten in een formeel en professioneel uniform.

object1

Over TEAM Beveiliging

Met ruim 30 medewerkers in diverse disciplines is TEAM Beveiliging een toonaangevende particuliere beveiligingsorganisatie in regio Groot-Eindhoven.

Hoewel beveiliging een aloud begrip is zorgt TEAM Beveiliging voor een nieuwe en innovatieve samenwerking tussen nieuwe high-tech diensten zoals camera toezicht en de klassieke dienstverlening objectbewaking en mobiele surveillance.