Mobielle Surveillance

Uw kantoor, kantorencomplex, logistiekcentrum, productiebedrijf, bedrijventerrein of zelfs woonhuis zijn door verscheidene factoren continu blootgesteld aan diverse risico’s. Vaak heeft u zelf al de nodige mechanische en/of elektronische maatregelen getroffen. Ondanks deze maatregelen blijft er behoefte aan menselijk handelen. Vanuit deze behoefte heeft u de keuze om het zelf te doen met alle risico’s van dien of om dit menselijke aspect uit te besteden aan experts die weten wat ze doen en professioneel zijn voorbereid op de risico’s die ze lopen. Om ook de risico’s voor de mobiele surveillanten te verkleinen heeft TEAM Beveiliging er voor gekozen om hondengeleiders als surveillanten in te zetten. Door de diensthond is er altijd rugdekking en is de surveillant niet alleen.

De mobiele surveillance van TEAM Beveiliging kan voor u deze expert zijn. De surveillanten van TEAM Beveiliging zijn getraind om rekening te houden met alle mogelijk situaties en weten de juiste benadering te kiezen voor de verschillende taken die de mobiele surveillance kan uitvoeren. Wat kan de mobiele surveillance voor u betekenen:

  • Alarmopvolging
  • Openingsronden
  • Brand- en sluitronden
  • Controleronden
  • Visitatiebezoeken
  • Personeelsbegeleiding en assistentie verlening
  • Sleutelbeheer
  • Collectieve beveiliging (bedrijvenparken, kantoorcomplexen, sportparken en woonwijken)

Bij iedere inzet van de mobiele surveillance wordt een specifieke en transparantie rapportage achtergelaten met alle details van de inzet. Op deze manier bent u als klant altijd betrokken bij de inzet en weet u altijd waar u aan toe bent. Met het oog op duurzaam ondernemen kunt u er voor kiezen om deze rapportage schriftelijk op papier of digitaal te ontvangen.

Afspraken

Het is voor TEAM Beveiliging van essentieel belang om exact te weten wat u van de dienstverlening verwacht. Daarom wordt samen met u een checklist wordt opgesteld waar uw wensen in worden vastgelegd. Uit deze checklist volgt de instructie voor de mobiele surveillance. Op deze manier is de dienstverlening een pakket aan (maat)werkregels.

mobiele1mobiele2

Over TEAM Beveiliging

Met ruim 30 medewerkers in diverse disciplines is TEAM Beveiliging een toonaangevende particuliere beveiligingsorganisatie in regio Groot-Eindhoven.

Hoewel beveiliging een aloud begrip is zorgt TEAM Beveiliging voor een nieuwe en innovatieve samenwerking tussen nieuwe high-tech diensten zoals camera toezicht en de klassieke dienstverlening objectbewaking en mobiele surveillance.